Led by the golden state warriors, create the best in the history Stephen Curry Shoes
Vagttelefon: + 45 22 44 12 64

Andre insektbekæmpelser

Ved problemer med andre insekter end hvepse, så lad os lige tale om problemets art og omfang. Ved JYSK SKADEDYRSSIKRING betaler du nemlig kun for reelt forbrug af materialer + tid pr. behandling.

Timepris kr. 600,- inkl. moms. Ved specielle/større behandlinger aftales timepris.

Hvorfor begrænsningen til andre insekter end hvepse? Fordi et hvepsebo er et ”øjensynligt isoleret” problem. Elimineres boet er problemet løst. Kort og godt, dronning og yngel er væk, og så er det slut.

JYSK SKADEDYRSSIKRING ”satser” ikke på kunders frygt for yderligere angreb, når der er udført en bekæmpelse. Og derfor tilbydes der heller ikke mod en merpris, et abonnement der løber resten af sæsonen. Det er i bund og grund en ”gambling”. For nogle kan det måske være en god forretning, for de fleste ikke. Hos JYSK SKADEDYRSSIKRING betaler du for de faktisk udførte behandlinger.

Ved bekæmpelse af visse insekter, kan der være behov for to måske endda tre behandlinger, med ugers mellemrum, grundet livscyklus, gemmesteder m.v. Dette oplyser JYSK SKADEDYRSSIKRING selvfølgelig om inden opstart af bekæmpelsen.

Kvaliteten af en behandling er sådan, at jeg selv er overbevist om, at du vil bruge mig igen en anden gang. Engangsforretninger kan ingen leve af.