Led by the golden state warriors, create the best in the history Stephen Curry Shoes
Vagttelefon: + 45 22 44 12 64

Sikringsordninger

Generel info om sikringsordninger…

Efter mange år som skadedyrstekniker, har jeg set og hørt diverse om sikringsordninger: Beklagelser, forsømmelser, ærgelser osv. og desværre ikke uden grund.

Det altafgørende er om kunden føler tilfredshed, og har tillid til den skadedyrsbekæmper der kommer og servicerer giftstationer m.v. Når jeg skriver føler så er det fordi jeg ved, at næsten alle kunder regner med at det der skal gøres bliver gjort! (Og nej, det kan heller ikke være meningen, at man som kunde skal bruge tid på at kontrollere noget, man har betalt andre for at gøre) Men ved du som kunde, om din sikringsordning virker som den skal? Eller kan vi hurtig blive enige om, at det egentlig i bund og grund er en tillidssag!

Derfor er det allervigtigste at du som kunde, kan føle 100% tillid til din skadedyrsbekæmper.

JYSK SKADEDYRSSIKRING (jeg) ved at den tillid kun opbygges, ved kontinuerlig god service, med faste intervaller og frit tilkald.

 

Kender din skadedyrsbekæmper dine bygninger…

Det er vigtigt, at det er den samme skadedyrsbekæmper der foretager de periodiske tilsyn med giftstationerne. Derved får du som kunde det bedste udgangspunkt, for en effektiv skadedyrsbekæmpelse.

I den enkelte sikringsordning er der som regel altid områder der er mere belastet end andre, det ved din faste skadedyrsbekæmper = Effektiv skadedyrsbekæmpelse.

Hvis der skulle opstå behov for at få udført bekæmpelse et specifikt sted på det sikrede område, så er det lynhurtigt gennem telefonen at forklare din faste skadedyrsbekæmper hvor det er, for han kender dine bygninger = Effektiv skadedyrsbekæmpelse.

Ligesådan forholder det sig selvfølgelig omvendt, når din skadedyrsbekæmper eksempelvis ringer for at informere om ekstra tiltag i en bekæmpelse et specifikt sted.

 

Hvad får du for pengene, når du har en sikringsordning ved JYSK SKADEDYRSSIKRING

  1. Du får en effektiv bekæmpelse, som bygger på sund fornuft.
  2. Du får store giftstationer. Der findes mindre (små) giftstationer på markedet, og de er både billigere for mig i indkøb og nemmere at opstille, men jeg vil til enhver tid påstå, at virkningsgraden for dig som kunde er ringere. Der findes selvfølgelig steder hvor bekæmpelsen ønskes udført med større diskretion, end de store metal-giftstationer og der finder vi selvfølgelig en anden løsning.
  3. Du får en hurtig responstid ved tilkald.
  4. Jeg servicerer med ”spand og spartel” dvs. ingen efterladenskaber omkring giftstationer efter servicering.
  5. Orden i dokumenterne, på nemmeste måde! Du får dit eget password. Med det kan du gennem kundelogin på forsiden af min hjemmeside, se en fuldstændig oversigt over alle dine: Servicerapporter, bygningsgennemgang, oversigtstegning for giftstationer med nummerering, samt din kontrakt for sikringsaftalen. Således er der ved evt. myndigheders kontrol, kun en ting du skal huske, nemlig dit password. Derefter er alle krævede dokumenter tilgængelige.
  6. Du får sidst men ikke mindst sikkerhed for, at det der skal gøres bliver gjort!

For en specifik pris, på sikring af dine bygninger, er jeg nød til at se stedet. Det koster dig ikke noget at få et tilbud, og jeg prakker dig ikke noget på, for du har jo sikkert lige læst ovenfor hvad du får med i en sikringsordning ved JYSK SKADEDYRSSIKRING    Ring til Peter på tel.22441264