Led by the golden state warriors, create the best in the history Stephen Curry Shoes
Vagttelefon: + 45 22 44 12 64

Om Jysk SkadedyrsSikring

Som professionel skadedyrsbekæmper gennem mange år, for de større firmaer i Danmark, valgte jeg i 2014 at blive selvstændig, og JYSK SKADEDYRSSIKRING var dermed en realitet. Med de lovmæssigt påkrævede certifikater, beviser, de bedste arbejdsredskaber i bilen, og en årelang ”opsparing” på erfarings-kontoen, er jeg kommet godt i gang. Således serviceres allerede mange landbrug, store handelsfirmaer, fabrikker, og forretninger.

Navnet…

JYSK SKADEDYRSSIKRING leverer ydelser i region Syddanmark (brofaste øer)

JYSK SKADEDYRSSIKRING leverer en ordentlig og betryggende sikring mod skadedyr.

JYSK SKADEDYRSSIKRING leverer som der står under logoet, effektiv skadedyrsbekæmpelse.

In mente…

I skadedyrsbranchen betales der normalt altid forud, især når vi taler om kontraktordninger. JYSK SKADEDYRSSIKRING er en lille men gældfri virksomhed, hvilket gør at du som kunde kan være sikker på, at firmaet også eksisterer i morgen!!

Priser…

JYSK SKADEDYRSSIKRING bygger ikke på discountpriser og dårlig kvalitet, men på en konkurrencedygtig pris og god pålidelig service året rundt.

Jeg ved at der i markedet er store udsving i priserne, ligesom der er i kvaliteten af den leverede service. Men som den mest sælgene af sikringsordninger, i tidligere landsdækkene firma, ved jeg hvad nye kunder allerhelst vil have! Nemlig en reference fra en de kender (kollega, nabo, familie etc. ect.) og sådan fik jeg rigtig mange nye kunder. En reference jeg uden tvivl fik, grundet pålidelighed og kvalitet i arbejdet. Og det er sådan JYSK SKADEDYRSSIKRING allerede nu udvikler sig.

Vi kan godt handle om det…

Jeg har gennem tiden, i forskellige vendinger, hørt kunderne sige: ”Peter! Vi kan godt have det sjovt med at handle lidt om prisen, men prøv lige at hør her. Det drejer sig jo reelt ikke om de sidste 500,-kr. fra eller til. Det, det drejer sig om er, at jeg som landmand har vished for, at det der skal gøres bliver gjort! Ellers ved jeg, at vi får bøvl med rotter”

Derfor er mit motto: Når du bruger JYSK SKADEDYRSSIKRING så bliver det der skal gøres gjort! 

Peter Victor Nielsen   Indehaver   af   JYSK SKADEDYRSSIKRING